BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Comunicat de presă

  Călărași, 19.09.2020   În cursul zilei de vineri, 19 iunie, a fost comunicat rezultatul testării periodice efectuate de D.S.P. Călărași, la angajații centrelor rezidențiale, aflate în subordinea D.G.A.S.P.C. Călărași, fiind confirmat un caz al unei persoane infectate cu virusul COVID -19, la un angajat (muncitor) al Centrului de Îngrijire și Asistență Ciocănești, care urmează să fie internat la Spitalul Municipal Oltenița. În urma consultării cu specialiștii Direcției de Sănătate Publică din Călărași s-a stabilit că nu se impune testarea beneficiarilor din CIA-Ciocănești, persoana infectată neavând contact cu aceștia, prin activitatea depusă.

 

 S-a luat măsura lucrului în două schimburi, începând de astăzi, de la ora 19.00, primul schimb izolat la locul de muncă, al doilea schimb izolat la domiciliu, timp de 14 zile, conform Hot. Nr. 34/13.06.2020, a Comitetului Județean pentru situații de urgență Călărași, privind instituirea unor măsuri personalului Centrelor rezidențiale din județ, în vederea prevenirii răspândirii îmbolnăvirilor cu SARS-COV-2.

Zilnic, beneficiarii și angajații sunt monitorizați privind starea de sănătate, orice suspiciune de îmbolnăvire fiind imediat adusă la cunoștința responsabililor abilitați să intervină în această situație.

Pe perioada izolării la locul de muncă, se sistează învoirile în familie, vizitele aparținătorilor, precum și noile admiteri în centru. Măsurile de igienă și protecție pentru prevenirea infecțiilor COVID-19 sunt respectate conform Planului de măsuri stabilit pe perioada stării de alertă, de DGASPC Călărași.

Compartiment Comunicare, Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).