BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Strada Prelungirea Independentei, nr. 5A Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. +4.0242.311.060 Telefonul Copilului 0242.983
AntetNou
Text Size

Servicii de paza si protectie pentru 4 centre subordonate DGASPC Calarasi

Invitatie de participare

            Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi, Adresă: str. Bărăganului nr. 1, Călăraşi, jud. Calarasi, telefon/fax: 0242/311.060, reprezentata prin Arbagic Daniela, Director Executiv, doreste sa achizitioneze „Servicii de paza si protectie pentru 4 centre subordonate DGASPC Calarasi”, dupa cum urmeaza:

Citește mai departe...

Servicii de asistenta sociala cu cazare pentru persoanele adulte cu dizabilitati

Invitatie de participare

            Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Calarasi, Adresă: str. Bărăganului nr.1, Mun. Călăraşi, jud. Calarasi, telefon/fax: 0242/311.060, reprezentata prin Dna. ARBAGIC DANIELA, avand functia de Director Executiv, doreste sa achizitioneze „Servicii de asistenta sociala cu cazare pentru persoanele adulte cu dizabilitati”.

Citește mai departe...

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).