BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

LA MULȚI ANI, COPIILOR DE PRETUTINDENI !

            Trebuie să recunoaștem că entuziasmul premergător organizării zilei de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului, în acest an,  a fost umbrit de problemele generate de epidemia cu noul coronavirus, nevoile de protecție sanitară și de distanțare socială  devenind prioritare, așa încât , excursiile, drumețiile, spectacolele, serbările, pot fi doar planificate pentru o altă perioadă, mult mai sigură pentru noi toți.

Restricțiile existente, încă, în perioada stării de alertă,  ne determină să găsim soluții pentru a-i sărbători pe copii,  chiar de ziua lor, de 1 Iunie,   prin acțiuni simple dar care să le aducă bucurie, plăcere, zâmbet, împlinire, încredere, dragoste.

 

La nivelul  fiecărui centru de plasament din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, copiii vor participa la activități  distractive diverse, adaptate acestei perioade, din care nu vor lipsi: desenele pe asfalt, întrecerile sportive, concursurile de muzică, Karaoke, dans, plimbările în grupuri restrânse;  vor avea organizată masă festivă și la final tort, prăjituri, sucuri.  

Dar, mai mult decât orice, copiii noștri au nevoie de  dragoste, au nevoie să fie acceptați și iubiți așa cum sunt,  au nevoie de curaj și  de mai multă încredere în ei înșiși.  Să le arătăm tuturor că ne pasă, că nu sunt singuri, că găsesc prieteni printre  oamenii mari care-i supraveghează, și dacă putem face asta, atunci, și ei ne vor deveni  prieteni!

La mulți ani și gânduri bune!

 

Daniela Arbagic

Director executiv adjunct

Protecția Drepturilor Copiilor

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).