BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Comunicat - Studiu Reality Check

 
Mai puțin de jumătate dintre copii beneficiază de tichetele sociale, oferite pentru stimularea participării în învățământul preșcolar
 
 
    Asociația Reality Check a realizat un studiu cu privire la monitorizarea implementării Legii 248/2015, privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor din familii defavorizate, prin tichete sociale în valoare de 50 de lei de copil/lună.
   Legea a intrat în vigoare în februarie 2016, fiind finanțată de la bugetul de stat, pentru mai bine de 107.000 de copii, dar de ea beneficiază, în prezent, mai puțin de jumătate dintre aceștia. 
  Studiul, prezentat mai jos, prezintă condițiile în care legea poate fi aplicată cu succes și vine cu recomandări privind îmbunătățirea modului de implementare.
 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).