BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Comunicat 19 iulie 2019 - D.G.A.S.P.C. Călărași continuă formarea și atestarea asistenților maternali profesioniști

                                                                                                                        

D.G.A.S.P.C. Călărași continuă formarea și atestarea asistenților maternali profesioniști

        Călărași, 19 iulie 2019 - D.G.A.S.P.C. Călărași, cu sediul în municipiul Călărași, str. Bărăganului nr. 1, desfașoară pe parcursul anului 2019 campanii de recrutare și identificare de persoane care doresc să devină asistenți maternali profesioniști pentru a lua în plasament copii.

Proiectul ,,Pregătiți pentru viață”, un program al egalității de șanse pentru tinerii instituționalizați

Proiectul ,,Pregătiți pentru viață”, un programal egalității de șanse pentru tinerii instituționalizați

        Călărași, 16 iulie 2019 - Ministerul Tineretului și Sportului a implementat, în perioada iunie-iulie 2019, proiectul ”Pregătiți pentru viață”. Grupul țintă a fost reprezentat de  270 de tineri, cu vârsta cuprinsă între 14 - 18 ani, care beneficiază de o măsură de protecţie specială, instituită conform prevederilor Legii nr. 272/2004, republicată, privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

       20 de tineri instituționalizați în centrele: SERA Călărași, ,,Sf. Ștefan” Perișoru și Făurei, din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, au participat la activitățile pregătite de organizatori, la Centrul de Agrement ”New Paradise” din Eforie Sud, în perioada 26 iunie -2 iulie 2019.

Copiii instituționalizați, cu rezultate bune la învățătură, au fost recompensați cu o vacanță la mare

Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, organizează în perioada iunie-iulie 2019, tabere sociale pentru elevi.

Beneficiarii taberelor sociale sunt, în proporție de 50% elevi proveniţi din familii al căror venit mediu lunar pe membru de familie este de până la 50% din salariul minim brut pe economie şi, în proporție de 50%, elevi care beneficiază de o măsură de protecţie specială, instituită conform Legii nr. 272/2004, privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului.

Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași a trimis pe cele 5 locuri repartizate la nivelul județului, 3 copii din Centrul SERA și 2 copii din Centrul Perișoru, care au fost selectați în funcție de rezultatele bune la școală.

Timp de 5 zile, în perioada 25.06. – 30.06.2019, copiii au avut parte de o vacanță plină de surprize frumoase, petrecută în stațiunea Eforie Nord.

 

Compartiment Relații cu Publicul

20 de copii instiționalizați, în cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, au participat la proiectul: ”Pregătiți pentru viață”

Călărași, 4 iulie 2019 - Ministerul Tineretului și Sportului implementează, în această perioadă, proiectul ”Pregătiți pentru viață”. Grupul țintă îl reprezintă  270 de tineri, cu vârsta cuprinsă între 14 - 18 ani, care beneficiază de o măsură de protecţie specială, instituită conform prevederilor Legii nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

     Scopul proiectului îl reprezintă dezvoltarea abilităților de viață independentă, tinerilor care se află în sistemul de protecție a copilului.

       20 de tineri instituționalizați în cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, din cadrul centrelor: SERA Călărași, ,,Sf. Ștefan” Perișoru și Făurei, au participat la activitățile organizate la Centrul de Agrement ”New Paradise” din Eforie Sud, în perioada 26 iunie -2 iulie 2019.  

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).