BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Plătărești și-a îmbunătățit condițiile oferite beneficiarilor

La Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN Plătărești) persoanele instituționalizate beneficiază de servicii îmbunătățite, privind activitățile de recuperare și cele de recreere.

Cabinetul de kinetoterapie a fost dotat, de curând, cu două biciclete medicinale, un aparat multifuncțional, un spalier, bandă de alergare și diferite jocuri.

,,Este foarte util echipamentul cu care a fost dotat cabinetul. Avem două biciclete medicinale, cu ajutorul cărora beneficiarii capătă o mai bună mobilitate articulară, dar reușesc și să mai scadă în greutate, un aparat multifuncțional, care-i ajută la îmbunătățirea musculaturii, avem un spalier, o minge de gimnastică Bobath, bandă alergare și diverse jocuri. Beneficiarii vin cu plăcere la cabinet, pe baza unei programări, pentru a putea lucra pe aceste aparate cu toți cei care sunt deplasabili, restul fiind ajutați să facă, pe secție, anumite exerciții ușoare, zilnic. Foarte importantă este și mișcarea în aer liber, pe suprafața de teren amenajată în aer liber, beneficiarii  jucând volei, fotbal, baschet, desfășurând diferite activități.”, afirmă fiziokinetoterapeutul Centrului, Irina Nicoleta Paliță.

Coordonatoarea CRRN Plătărești, Georgeta Vasile, a subliniat importanța amenajării cabinetului de kinetoterapie și a spațiului verde, din curtea Centrului.

,,De curând, am primit o donație, cu sprijinul domnului consilier Aurel Moise, de la Consiliul Județean Călărași, pentru cabinetul de kinetoterapie, iar în regie proprie am amenajat spațiul verde din curtea Centrului. Având în vedere legislația pe asistență socială și specificul centrului nostru, măsurile luate au fost în conformitate cu condițiile ce trebuie asigurate beneficiarilor, prin participarea la activități de recuperare și socializare, dar și de petrecere a timpului liber, respectând planurile anuale de activități ale centrului, destinate persoanelor adulte cu dizabilități.”

Compartiment Relații cu Publicul

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).