BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

147 de copii institutionalizați în centrele de plasament ale DGASPC Călărași au pășit, cu emoție, pragul salilor de clasă

 

Clopotelul a sunat, luni, 10 septembrie, în toate școlile, iar elevii au pășit cu emoție pragul salilor de clasă.

147 de copii institutionalizați în centrele de plasament ale DGASPC Calarasi, (CSS SERA, CP Perișoru, CPRU Sf. Maria, CSCCHS Călărași, CS Făurei), au început un nou an școlar, în cele mai bune condiții, fiecare primind rechizite și îmbrăcăminte de școală noi.

La festivitatea de deschidere a noului an școlar, de la Școala Gimnazială nr. 1 Perișoru, a participat și directorul-executiv al DGASPC Călărași, Doinița Nicolae, care a dorit să fie alături de copii, într-un moment încărcat de emoție.

 

,,Am vrut să fiu prezentă la acest moment special din viața elevilor noștri: prima zi de școală. Am trăit alături de ei emoția acestei zile, iar DGASPC Călărași a avut grijă ca elevii noștri să pornească școala în condiții foarte bune. Mi-au plăcut clasele în care învață copiii noștri, alături de ceilalți elevi din învățământul de masă, Școala Gimnazială nr. 1 Perișoru implicându-se pentru a le oferi elevilor cele mai bune condiții în sălile de curs.

Doresc să le transmit tuturor elevilor un an școlar plin de rezultate frumoase, iar noi, instituțiile, cadrele didactice și părinții, să ne unim eforturile pentru a-i conduce, cu succes, pe drumul cunoașterii.”

 

Deschidere an școlar la Școala Gimnazială nr. 1 Perișoru

Copiii de la Sera pregatiti să inceapă școala

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).