BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Beneficarii Complexului de Servicii Făurei s-au implicat activ pentru a-și înfrumuseța spațiul locativ

Beneficarii Complexului de Servicii Făurei, din cadrul DGASPC Călărași, au participat activ la reamenajarea căsuței de tip familial "Floare de Colț", în care locuiesc.

   În cadrul programului anual de igienizare, copiii, împreună cu personalul Complexului Făurei, s-au implicat pentru a înfrumuseța spațiul locativ.

 

   Acțiunea are drept obiectiv igienizarea și crearea unui cadru ambiental adecvat, dar, totodată, face parte și dintr-un program privind dezvoltarea deprinderilor de viață independentă ale copiilor instituționalizați, aceștia fiind învățați să ducă o existență normală, fără a depinde de asistență din partea societății, fiind promovată capacitatea adolescentului de a se descurca singur și de a folosi oportunitățile pe care viața le oferă.

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).