BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

,,Obiceiuri și tradiții de Paște", la Centrul de Plasament ,,Sf. Ștefan" din Perișoru

,,Obiceiuri și tradiții de Paște" a fost acțiunea la care au luat parte copiii de la Centrul de Plasament ,,Sf. Ștefan" din Perișoru, care au avut posibilitatea să descopere taina pictării ouălelor cu tempera, decorarea lor prin tehnica șervețelului, dar și folosind modele autocolante. 
   Acțiunea a fost organizată de Serviciul de Dezvoltare a Deprinderilor de Viață Independentă (SDDVI), din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, în parteneriat cu Centrul ,,Sf. Ștefan" Perișoru, cu scopul de a le dezvolta copiilor simțul estetic și practic, cunoașterea tradițiilor și obiceiurilor privind sărbătorile Pascale, precum și formarea deprinderii de a oferi un cadou simbol, cu ocazia acestei sărbători. 
   Totodată, copiii îndrumați de educatoarea Marinela Drugă (căsuța IRIS) au lucrat ornamente Pascale, pe care cei mici ni le-au prezentat cu bucurie. 
   Educatoarele Mihaela Paraschiv, Angeluța Toma și Maria Costache (Floare de Piatră) au dovedit că sunt copii talentați și în realizarea tablourilor lucrate prin metoda quilling, pe care le puteți admira în fotografiile de mai jos.
Conducerea Centrului de Plasament ,,Sf. Ștefan" din Perișoru, reprezentată de Paul Dragu, împreună cu angajații și copiii vă urează: Sărbători Pascale cu lumină și căldură în suflet!

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).