BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Comunicat de presă - moment artistic de poezie, muzică și dans

Comunicat de presă

   Vineri, 2 martie, copiii instituționalizați în cadrul Centrului CSSCF SERA Călărași au susținut un moment artistic de poezie, muzică și dans, care a i-a emoționat și încântat pe cei prezenți.

   Copiii talentați au pregătit, de asemenea, o frumoasă expoziție de mărțișoare și lucrări practice, confecționate manual, cu ocazia Zilei de 8 martie - Ziua Femeii.

Alături de copii și de doamnele educatoare care i-au pregătit, au fost prezenți: directorul-executiv adjunct, Lavinia Grosu, dir. economic Niculina Chivulescu, vicepreședintele Consiliului Județean, Marian Dinulescu, șeful Centrului SERA, Ionuț Pătru, precum și câțiva părinți ai copiilor instituționalizați.

   Acțiunea s-a încheiat cu o horă mare, la care și-au dat mâna copiii, angajații și invitații.

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).