BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Legea 272/2004 -republicată trebuie respectata

Deoarece în spațiul public au apărut, în ultimele zile, mai multe informații publicate de presa locală privind cazuri în care au fost implicați minori vă informăm că este necesar să respectați reglementările Legii 272/2004 -republicată, privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului, cu modificările şi completările ulterioare, care reglementează dreptul copilului la protejarea imaginii sale publice, a vieţii intime, private şi familial, art. 27, alin. 1 și alin. 2.

Respectarea dreptului copilului la viaţă intimă şi privată presupune de fapt excluderea imixtiunii terţilor în zona vieţii intime a copilului, oprirea expunerii publice a detaliilor care ţin de sfera secretă a vieţii sale, mai ales atunci când a fost victima unei infracţiuni, în scopul protejării sale de la o perpetuă victimizare.

Astfel, conform prevederilor mai sus enunţate, copilul are dreptul la protejarea imaginii sale publice şi a vieţii sale intime, private şi familiale, fiind interzisă orice acţiune de natură să afecteze imaginea publică a copilului sau dreptul acestuia la viaţă intimă, privată şi familială.

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).