Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași vă reamintește faptul că, pe perioada stării de urgență, certificatele de încadrare într-un grad de handicap minori/adulți isi prelungesc valabilitatea

 

          D.G.A.S.P.C. Călărași vă aduce la cunoștință modificările de lucru intervenite, în raport cu beneficiarii săi 

 

            Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași vă reamintește faptul că, pe perioada stării de urgență, certificatele de încadrare într-un grad de handicap minori/adulți isi prelungesc valabilitatea.

                Totodată, dacă sunteți în una dintre situațiile prezentate mai jos, vă transmitem următoarele informații:

 

 

                                                Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

 

             Totodată, vă informăm că documentaţia necesară reevaluării, trebuie să fie însoțită de un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi, pentru programarea evaluării complexe în cadrul  Serviciului de Evaluare Complexă pentru Persoane Adulte cu Handicap Călărași.

           Vizitele la centrele de plasament ale părinților/ rudelor/ persoanelor importante  pentru copii si învoirile în familie sunt suspendate, pe durata situației de urgență.

            Specialiștii Serviciului Rezidențial, din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, nu se mai deplasează în teren pentru efectuarea anchetelor sociale !

 

   Precizăm că solicitările electronice vor fi transmise la adresa de e-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

! Programul de Relații cu Publicul, la sediul D.G.A.S.P.C Călărași, este de luni-vineri, în intervalul orar 10.00 -12.00, dar sunteți rugați să faceți deplasarea numai în cazuri de Maximă Urgență, după apelarea telefonică, în prealabil, a serviciului cu care doriți să intrați în contact.

 

                                                                0728728472

                                                                0746251763

 

 

 

                           COMPARTIMENT COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).