BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași vă reamintește faptul că, pe perioada stării de urgență, certificatele de încadrare într-un grad de handicap minori/adulți isi prelungesc valabilitatea

 

          D.G.A.S.P.C. Călărași vă aduce la cunoștință modificările de lucru intervenite, în raport cu beneficiarii săi 

 

            Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași vă reamintește faptul că, pe perioada stării de urgență, certificatele de încadrare într-un grad de handicap minori/adulți isi prelungesc valabilitatea.

                Totodată, dacă sunteți în una dintre situațiile prezentate mai jos, vă transmitem următoarele informații:

 

  • Pentru beneficiarii care au întocmit - în totalitate - documentaţia necesară în vederea reevaluării condiţiilor de încadrare într-o categorie de persoane cu handicap MINORI, aceștia pot depune documentele, astfel:
    • online, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;
    • prin intermediul PRIMĂRIEI de domiciliu;
    • Prin Poșta Română, la adresa: D.G.A.S.P.C. Călărași, str. Bărăganului, nr. 1, jud. Călărași;
    • sau direct la sediul D.G.A.S.P.C. Călărași, fără prezența copilului (pentru reevaluare utilizându-se informațiile și concluziile obținute la evaluarea anterioară), în timpul programului de relații cu publicul (între orele 10.00 – 12.00, de luni-vineri).

 

  • Pentru beneficiarii (ADULŢI) care au întocmit documentaţia necesară pentru reevaluarea situaţiei medico-psiho-sociale, în vederea încadrării într-un grad de handicap, documentele se pot depune, astfel:
    • online, la adresele de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau

                                                Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

  • prin intermediul PRIMĂRIEI de domiciliu;
  • Prin Poșta Română sau alte firme de curierat, la adresa: D.G.A.S.P.C. Călărași, str. Aleea Centralei nr. 1 – 3 bloc, Confort, camera 18, jud. Călăraşi;
  • sau direct la sediul Serviciului de Evaluare Complexă pentru Persoane Adulte cu Handicap Călărași, în timpul programului de relații cu publicul (între orele 10.00 – 12.00, de luni-vineri), din str. Aleea Centralei nr. 1 – 3 bloc, Confort, camera 18, urmând ca beneficiarii să fie contactaţi telefonic în vederea programării pentru efectuarea evaluării complexe la o dată ulterioară.

 

             Totodată, vă informăm că documentaţia necesară reevaluării, trebuie să fie însoțită de un număr de telefon la care puteţi fi contactaţi, pentru programarea evaluării complexe în cadrul  Serviciului de Evaluare Complexă pentru Persoane Adulte cu Handicap Călărași.

  • Pentru beneficiarii care deţin certificate de încadrare în grad şi tip de handicap eliberate de comisiile de specialitate, a căror valabilitate urmează să expire, în lunile martie, respectiv, aprilie 2020, și care nu au întreprins demersurile necesare în vederea întocmirii documentației care stă la baza reevaluării, valabilitatea certificatelor de încadrare în handicap se va prelungi pe perioada situației de urgență.
  • Beneficiarii Serviciului Rezidențial (părinții/ rudele/persoanele importante  pentru copiii aflați în centrele de plasament)  pot adresa solicitări prin diferite surse de comunicare: Poșta Română, Poșta electronica ( e-mail),  telefonic, la D.G.A.S.P.C. Călărași.  De asemenea, se pot prezenta la sediul D.G.A.S.P.C. Calarasi  pentru a depune o solicitare scrisă (daca există urgență), în timpul programului de relații cu publicul (10.00-12.00).

           Vizitele la centrele de plasament ale părinților/ rudelor/ persoanelor importante  pentru copii si învoirile în familie sunt suspendate, pe durata situației de urgență.

            Specialiștii Serviciului Rezidențial, din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, nu se mai deplasează în teren pentru efectuarea anchetelor sociale !

 

   Precizăm că solicitările electronice vor fi transmise la adresa de e-mail:  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

! Programul de Relații cu Publicul, la sediul D.G.A.S.P.C Călărași, este de luni-vineri, în intervalul orar 10.00 -12.00, dar sunteți rugați să faceți deplasarea numai în cazuri de Maximă Urgență, după apelarea telefonică, în prealabil, a serviciului cu care doriți să intrați în contact.

 

  • Serviciul Evaluare Complexă Copii - 0242/311060, int. 208
  • Serviciul Evaluare Complexă Adulți – 0242/313640

                                                                0728728472

                                                                0746251763

  • E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

                           COMPARTIMENT COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).