BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Prima zi de primăvară, întâmpinată cu mărțișoare manuale, de copiii instituționalizați în cadrul DGASPC Călărași

Copiii instituționalizați la Centrele SERA, ,,Sf. Ștefan Perișoru” și Complexul de Servicii Făurei s-au pregătit de venirea primăverii realizând manual, cu dăruire și bucurie, mărțișoare și felicitări.

     Vineri, 1 martie, tinerii din cadrul centrului SERA le vor face o bucurie beneficiarelor Căminului de Bătrâni din Ciocănești, cărora le vor oferi mărțișoarele lucrate, cu atenție și îndemânare, special pentru a le însenina ziua acestor doamne încercate de viață, surpriza fiind completată de un tort mărțisor, pentru a marca prima zi a primăverii.
   Copiii din cadrul Centrului Perișoru au realizat o expoziție de mărțișoare, găzduită de Consiliul Județean Călărași, care s-a bucurat de succes, atât președintele Vasile Iliuță, cât și consilierii județeni achiziționând mărțișoarele realizate cu multă îndemânare de copii.

     Și la Complexul de Servicii Făurei, copiii au confecționat mărțișoare, realizate în tehnica quilling, lor alăturându-li-se și preotul Costin Avram, colaborator al centrelor aflate în subordinea D.G.A.S.P.C. Călărași.

   La începutul primei luni de primăvară, denumită și mărțișor, cei mari și mici, din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, vă transmit gândul lor bun și urarea: ,,O primăvară frumoasă, plină de satisfacții personale și profesionale! La mulți ani, tuturor doamnelor și domnișoarelor!”

Compartiment Relații cu Publicul

 

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).