BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Copiii instituționalizați au participat la acțiunea cu tema:”Educație pentru sănătate-Educație sexuală”

Compartimentul Prevenire Abandon Copil în Perioada Preconceptivă, împreună cu Serviciul de Dezvoltare a Deprinderilor de Viață Independentă, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași, a organizat o acțiune cu tema:”Educație pentru sănătate-Educație sexuală”, la care au participat tineri beneficiari din cadrul C.P.”Sf.Ștefan” Perișoru și C.S.S.C.F.Sera Călărași.

    La această activitate a fost invitat și domnul dr. Andrei Dumitrescu, specialist obstetrică-ginecologie. Scopul acestei acțiuni a fost de informare a adolescenților în ceea ce privește sexualitatea și sarcina, pentru a-i ajuta, astfel, să ia decizii corecte privind viața lor sexuală.      Totodată, au fost prezentate simptomele, măsurile de prevenire și au fost oferite sfaturi și recomandări privind bolile cu transmitere sexuală.

     Au avut loc discuții interactive, purtate pe marginea acestor teme, tinerii având posibilitatea sa pună intrebări și să primească răspunsuri, din partea specialiștilor.

Compartiment Relații cu Publicul

 

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).