BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Strada Prelungirea Independentei, nr. 5A Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. +4.0242.311.060 Telefonul Copilului 0242.983
AntetNou
Text Size

ACTE NECESARE IN VEDEREA INTOCMIRII DOSARULUI PENTRU ELIBERAREA CERTIFICATULUI DE INCADRARE IN GRAD DE HANDICAP MINORI

 

-          Cerere-tip pentru evaluare complexa si incadrare a copilului cu dizabilitati in grad de handicap/ acces la servicii de abilitare/reabilitare- se completeaza la Serviciul Evaluare Complexa

-          O copie a actului de identitate al copilului (certificat de nastere/ carte de identitate)

-          Copii ale actelor de identitate ale parintilor/ reprezentantului legal

-          O copie a documentului prin care se face dovada ca persoana care depune cererea este reprezentantul legal al copilului (hotarare a instantei/ hotarare a comisiei pentru protectia copilului)

-          Ancheta sociala (primarie)+anexa factorii de mediu- in original

-          Fisa sintetica de la medicul de familie sau medicul curant din unitatea specializata in ingrijiri paliative- in original

-          Certificatul medical tip A5 de la medicul de specialitate- in original, sa se specifice VALABILITATEA

-          Copii ale documentelor medicale aditionale la certificatul medical de tip A5 (scrisoare medicala, bilete de externare)

-          Fisa de evaluare psihologica de la psihologul atestat in psihologie clinica (atunci cand este cazul)- in original

-          Fisa psihopedagogica (unitatea de invatamant) (atunci cand este cazul)- in original

-          O copie a certificatului de incadrare in grad de handicap in vigoare, o copie a hotararii de incadrare in grad de handicap in vigoare+ o copie a planului de abilitare- reabilitare (la reevaluare)

-          O copie a certificatului de orientare scolara si profesionala in vigoare (atunci cand este cazul)

Reevaluare dosar de handicap- cu cel putin 60 zile inainte de expirarea termenului de valabilitate

PROGRAM LUCRU – luni- joi 9-13  si vineri 9-12 / telefon 0242/311.060 int 208  SERVICIUL EVALUARE

Servicii

Serviciile sociale reprezintă o formă de suport activ pentru familiile și comunitățile aflate în dificultate.

Serviciile sociale reprezintă un ansamblu complex de măsuri și acțiuni realizate menite să răspundă nevoilor sociale individuale, familiale sau de grup, în vederea prevenirii, combaterii și depășirii unor situații de dificultate, vulnerabilitate sau dependență pentru protecția persoanei, prevenirea marginalizării și excluziunii sociale, pentru promovarea incluziunii sociale și in scopul creșterii calității vieții.

Cine poate beneficia de serviciile sociale?

Oricine poate fi beneficiar de servicii sociale:

 • copiii şi familia
 • persoane vârstnice
 • persoane cu handicap
 • persoane fără adăpost
 • persoane abuzate
 • persoane dependente de cosnumul de droguri, alcool sau alte substanţe toxice
 • bolnavi cronici şi persoane care suferă de boli incurabile, precum şi alte persoane aflate în situaţii de nevoie socială.

 

Cine furnizeaza serviciile sociale?

Serviciile sociale sunt asigurate de catre autoritatile administratiei publice locale, precum si de persoane fizice sau persoane juridice publice ori private, in conditiile legii.

 

 • All
 • Audit
 • Biroul
 • Compartiment
 • Serviciul
 • Default
 • Title
 • Random

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).