BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Copiii instituționalizați la Centrul Perișoru au participat la acțiunea: ,,Contravenții și infracțiuni; Traficul de persoane”

Serviciul de Dezvoltare a Deprinderilor de Viață Independentă, din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași, în parteneriat cu I.P.J.Călărași, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, a organizată, la Centrul Sfântul Ștefan Perișoru, o acțiune cu tema: ,,Contravenții și infracțiuni; Traficul de persoane”.

   Copiilor și tinerilor le-au fost explicați termeni precum: contravenția și infracțiunea, diferența dintre ele, traficul de persone, împrejurările în care acesta se produce, cauzele și efectele asupra minorilor și nu numai, totodată având loc discuții interactive.

   Copiii instituționalizați au fost avertizați că pot fi trași la răspundere pentru faptele pe care le comit, conform vârstei lor, cât și sancțiunile pe care le pot primi.

   Le-au fost prezentate materiale, filmulețe, cazuri reale, ca studiu de caz pentru discuțiile libere purtate pe marginea temei, aceștia fiind informați asupra pericolului pe care îl prezintă anturajul și grupul de prieteni nepotriviți,  posibilii iubiți, cât și vulnerabilitatea lor în fața unui posibil pericol.

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).