BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Copiii Centrului „Sf. Maria” au decorat ouă de Paște

     Joi, 5 aprilie, câteva eleve inimoase, de la Colegiul Tehnic ,,Ștefan Bănulescu” din Călărași, au venit la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă „Sf. Maria” pentru a decora, alături de copiii din centru, ouă de Paște, prin metoda quilling.
   Elevele au adus și materialele necesare acestei acțiuni: fâșii de coli colorate, lipici, aracet, ouă de polistiren sau plastic, mărgeluțe și alte elemente decorative. 
   Cu îndemânare și cu multă imaginație au fost create ouă speciale de Paște, pe care le puteți admira și dumneavoastră, în imaginile postate.
   Mulțumim elevelor de la Colegiul Tehnic ,,Ștefan Bănulescu” din Călărași, care, preț de câteva ore, și-au rupt din timpul lor pentru a-i implica într-o acțiune de creație pe micuții noștri!
   Vă dorim, din suflet: ,,Un Paște Fericit!”

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).