BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

,,Căutarea de comori cu indicii" i-a provocat pe copiii instituționalizați să găsească surprize dulci

Asociația "Un Călărași mai bun" a organizat, în Vinerea Mare, o acțiune de suflet, la Centrul de Primire în Regim de Urgență ,,Sf. Maria".
 ,,Căutarea de comori cu indicii" i-a provocat pe copiii instituționalizați, dar si pe cei din comunitate, invitați să petreacă alături de ei, să găsească surprizele dulci -ouăle Kinder- în curtea Centrului. Copiii au fost răsfățați cu dulciuri, dar nu a lipsit buna dispoziție, care a fost creată cu ajutorul fetelor de la ,,Fairy Tale", dar și a prietenilor din cadrul Asociației "Un Călărași mai bun", care au dansat împreună cu cei mici, dar i-au și provocat cu o pinata - colorată și frumos decorată, aceșta fiind nerăbdători să descopere conținutul său, care a fost dulce și plin de baloane.
   Mulțumim organizatorului acțiunii, Asociația "Un Călărași mai bun", dar și tuturor celor care și-au făcut timp să fie alături de copiii noștri, în această zi deosebită, de Vinerea Mare. 
    Sfânta Lumină de Paşte să vă lumineze calea cea bună spre fericire şi bucurie!
    Paște Fericit!

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).