BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Copiii de la Centrul SERA Călărași s-au implicat în activități dedicate sărbătorilor Pascale

Copiii de la Centrul SERA Călărași s-au implicat în activități dedicate sărbătorilor Pascale

Copiii de la Centrul SERA Călărași s-au implicat, în primele zile de vacanță, în activități dedicate sărbătorilor Pascale, făcând, astfel: ouă pictate sau ornate folosind metoda quilling, coșulețe confecționate din hârtie, aranjamente florale, vaze cu flori și crenguțe de care au fost prinse câteva ouă lucrate manual.

   Aceste lucrări au fost expuse în foaierul sălii Barbu-Știrbei, prin amabilitatea conducerii Centrului  Județean de Cultură și Creație Călărași, manager Mihaela Petrovici, vizitatorii putând admira expoziția realizată de copiii Centrului SERA.

Aceștia au fost invitați, totodată, să participe și la acțiunea de încondeiat ouă, care se realizează pe platoul din fața Centrului  Județean de Cultură.

Colectivul și copiii din cadrul Centrului SERA Călărași vă urează:

,,Paște Fericit și liniștit, alături de toți cei dragi!”

Compartiment Relații cu Publicul

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).