BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Martisoare manuale, realizate și oferite de copiii din centrele institutionalizate ale D.G.A.S.P.C. Calarasi

   Salariatele D.G.A.S.P.C. Călărași au primit în dar, pe 1 martie, mărțișoare – simbol al primăverii, speranței și norocului - care au fost lucrate manual și oferite de către copiii Complexului de Servicii Sociale SERA Călărași și cei ai Serviciului de Dezvoltare a Deprinderilor de Viață Independentă (SDDVI) Călărași.
Copiii au fost, la rândul lor, răsplătiți cu mărțișoare dulci, de către doamnele al căror suflet a fost bucurat de gestul făcut de cei mici.

Totodată, copiii instituționalizați de la Complexul de Servicii Făurei s-au pregătit de venirea primăverii făcând, cu dăruire și bucurie, mărțișoare și felicitări.
Cei mari și mici vă transmit gândul lor bun și urarea: 


,,O primăvară frumoasă, plină de satisfacții personale și profesionale! 
La mulți ani, tuturor doamnelor și domnișoarelor!”

Compartiment Relații cu Publicul

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).