BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

Drept la replica

DREPT LA REPLICĂ

  În urma publicării articolului ,,Abuz sexual la căminul de copii de la Făurei”, postat în data de 08.02.2018, pe site-ul www.expressdecalarasi.ro, DGASPC Călărași face următoarele precizări:

Afirmațiile grave făcute de semnatarul articolului, Decebal Mihalache, nu sunt susținute de nicio comisie de verificare a DGASPC Călărași sau de către organele competente, din care să reiasă că în Centrul de la Făurei: ,,cel puțin o minoră a fost abuzată sexual de persoane de la respectivul centru, faptele petrecându-se cu regularitate.”

Semnatarul articolului continuă acuzele grave la adresa instituției noastre:

...,,Ancheta a scos la iveală faptele petrecute, ba, mai mult, s-au găsit și probe, printre care jucării sexuale găsite în centru, cumpărate de cei ce abuzau minorele”…

Menționăm că, în timpul actualei conduceri a instituției, nu a existat nicio anchetă făcută de organele abilitate, la Centrul Făurei, pe speța reclamată de autorul articolului.

Facem precizarea că semnatarul articolului nu a solicitat nici un punct de vedere D.G.A.S.P.C. Călărași, cu privire la aceste evenimente deosebit de grave, care, în cazul în care a constatat că au existat, jurnalistul avea posibilitatea și obligația morală de a face o sesizare fie către conducerea instituției, fie direct către organele de anchetă.

Considerăm că, prin acest articol se încearcă denigrarea instituției noastre, motiv pentru care vă rugăm să veniți cu dovezile pe care le aveți că aceste fapte s-au petrecut în Centrul de la Făurei, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a apela la instanța de judecată.

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).