,,Placheta de recunoştinţă” oferită directorului DGASPC Călărași, Doinița Nicolae

,,Placheta de recunoştinţă”oferită directorului DGASPC Călărași, Doinița Nicolae,

de către Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor

Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor prin Sectorul Social – Misionar a organizat marţi, 28 noiembrie 2017, a V-a ediţie a Conferinţei din judeţulCălăraşi, cu tema „Modele de bună practică din activitatea social-filantropică desfășurată în parohiile din Episcopia Sloboziei și Călărașilor”, cu scopul de a promova activitatea filantropică din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor.

Evenimentul a fostorganizat în Sala Barbu Ştirbei a Consiliului Judeţean Călăraşi şi a reunit reprezentanţi ai Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor,

reprezentanţi ai autorităţilor de la nivel central şi local, ai protopopiatelor din judeţul Călăraşi, ai parohiilor din judeţul Călăraşi, ai instituţiilor cu atribuţii în domeniul asistenţei sociale publice şi private, asistenţi sociali şi referenţi din cadrul instituţiilor publice şi private, asistenţi sociali, lucrători sociali şi referenţi din cadrul Birourilor de asistenţă socială al e protopopiatelor din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor, coordonatori sociali ai comitetelor parohiale din parohiile din Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor şi beneficiara serviciilor sociale oferite de centrele acreditate ale Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor.

În cadrul conferinţei doamnei Doinița Nicolae – Director al D.G.A.S.P.C. Călăraşi i-a fost oferită placheta de recunoştinţă, pentru susţinerea permanentă a activităţii social-filantropice implementată în Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor.

Eugenia Popescu, consilier pe asistență socială în cadrul Episcopiei Sloboziei și Călărașilor, coordonatoarea Asociației Socio-Culturale Matei Basarab, a afirmat:

,,La momentul special, pe care îl avem în cadrul acestei conferințe, ne-am dorit să mulțumim public și în mod deosebit conducerii Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași, pentru buna colaborarea pe care am avut-o cu doamna director Doinița Nicolae. Vă mulțumim pentru activitatea frumoasă și girul pe care l-ați dat colegilor noștri care vă sunt alături și oferă suport spiritual. Vă mulțumim pentru această activitate pe care o desfășurați alături de noi și nădăjduim ca în continuare aceste momente să fie de bucurie și colaborare fructuoasă.

Directorul D.G.A.S.P.C. Călărași a mulțumit pentru placheta de recunoștință, Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

,,Vă mulțumesc în numele meu și al colegilor de la D.G.A.S.P.C. Călărași. Suntem o instituție cu 1.000 de copii și 260 de adulți, fiecare dintre aceștia au nevoie de noi și de dumneavoastră. Mulțumesc pentru deschiderea pe care a arătat-o Episcopia Sloboziei și Călărașilor, în ceea ce privește activitatea pe asistența socială. Implicarea dumneavoastră, a preoților, intrarea acestora în Centrele noastre aduce liniște și pace. Suntem responsabili cu Prestările de Sevicii Sociale, eu le spun Prestări Servicii de Suflet, pentru că, fără suflet, nu ne atingem obiectivele. Vă mulțumesc pentru distincția acordată, dar nu este doar meritul meu, ci este meritul tuturor colegilor mei, cărora le mulțumesc, așa cum îi mulțumesc și preotului Costin Avram, dar și celor care se implică în parohiile lor cu sufletul, în primul rând. Vă mulțumesc tuturor!”

Compartiment Relații cu Publicul al D.G.A.S.P.C. CĂLĂRAȘI