BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

20 de copii instiționalizați, în cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, au participat la proiectul: ”Pregătiți pentru viață”

Călărași, 4 iulie 2019 - Ministerul Tineretului și Sportului implementează, în această perioadă, proiectul ”Pregătiți pentru viață”. Grupul țintă îl reprezintă  270 de tineri, cu vârsta cuprinsă între 14 - 18 ani, care beneficiază de o măsură de protecţie specială, instituită conform prevederilor Legii nr. 272/2004 privind protecția și promovarea drepturilor copilului.

     Scopul proiectului îl reprezintă dezvoltarea abilităților de viață independentă, tinerilor care se află în sistemul de protecție a copilului.

       20 de tineri instituționalizați în cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, din cadrul centrelor: SERA Călărași, ,,Sf. Ștefan” Perișoru și Făurei, au participat la activitățile organizate la Centrul de Agrement ”New Paradise” din Eforie Sud, în perioada 26 iunie -2 iulie 2019.  

Activitățile desfășurate în cadrul proiectului au fost:

-        instruirea participanților pentru o mai bună integrare în societate și profesională;

-        dezvoltare personală a tinerilor instituționalizați;

-        dezvoltarea abilităților de viață;

-        dezvoltarea abilităților profesionale.

  Obiectivul proiectului ”Pregătiți pentru viață” constă în sprijinirea tinerilor instituționalizați pentru a se integra mai ușor în societate, în urma părăsirii centrelor de plasament.

 

 

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).