BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Copiii instituționalizați, cu rezultate bune la învățătură, au fost recompensați cu o vacanță la mare

Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcțiile Județene pentru Sport și Tineret, organizează în perioada iunie-iulie 2019, tabere sociale pentru elevi.

Beneficiarii taberelor sociale sunt, în proporție de 50% elevi proveniţi din familii al căror venit mediu lunar pe membru de familie este de până la 50% din salariul minim brut pe economie şi, în proporție de 50%, elevi care beneficiază de o măsură de protecţie specială, instituită conform Legii nr. 272/2004, privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului.

Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași a trimis pe cele 5 locuri repartizate la nivelul județului, 3 copii din Centrul SERA și 2 copii din Centrul Perișoru, care au fost selectați în funcție de rezultatele bune la școală.

Timp de 5 zile, în perioada 25.06. – 30.06.2019, copiii au avut parte de o vacanță plină de surprize frumoase, petrecută în stațiunea Eforie Nord.

 

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).