BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes

D.G.A.S.P.C. Călărași/ Mihai Pripici a fost desemnat „Jurnalistul anului”

Sfârșitul de an școlar a venit, deja, pentru elevii de liceu, care au participat la ,,Ultimul clopoțel”, cu puțin înainte de a intra în febra examenului de bacalaureat.

Încheierea acestei etape de viață a venit pentru tânărul nostru, Mihai Pripici, de la Centrul SERA Călărași, cu o recunoaștere a abilităților sale, descoperite și formate, de-a lungul celor 4 ani, la clasa de Jurnalistică, a Liceului Danubius Călărași.

Mihai Pripici a fost desemnat „Jurnalistul anului”, pentru producție media, acest titlu fiind dublat și de rezultatele bune la învățătură.

Coordonatoarea activităților  CESCUJUR, din cadrul Liceului Danubius Călărași, profesoara Loredana Mira, i-a felicitat, public, pe cei doi tineri care au fost desemnați, în acest an, „Jurnalistul anului”:

     ,,Anul acesta a fost anul premierelor. În primul rând, „Jurnalistul anului” este de la producție media. În al doilea rând, nu este un singur jurnalist, ci sunt doi. De ce? Deoarece acest titlu îl obține elevul care are media cea mai mare și care a dobândit, în cei 4 ani, foarte multe competențe pe cele trei componente mass-media: radio, televiziune și presă scrisă. 
   A fost o situație specială pentru că a ajunge la asemenea performanțe nu depinde întotdeauna doar de elev, ci și de mediu, probleme și mulți alți factori. Prin urmare...Roberta Andronache a avut media cea mai mare, 9.30, dar și foarte multe competențe dobândite (reporter, prezentator, voiceover, editor video, fotoreporter) și ea întrunea toate condițiile pentru a primi acest titlu.

Cel de al doilea jurnalist a fost Mihai Pripici, nu pentru că vine dintr-o casă de copii. El a terminat cu media 8.02, dar este singurul jurnalist care a reușit performanța de a stăpâni toată partea tehnică a unei transmisii LIVE, tot ce înseamnă tehnic la radio, și nu în ultimul rând, tehno-redactarea unui ziar. 

     Ștafeta a fost predată jurnalistei Adriana Costăchescu, pentru că a fost singura din generația ei care a fost prezentă la fiecare jurnal LIVE, cu toate voiceoverele înregistrate și editate de ea!”

   Felicitari, Mihai! Mult succes la această probă a maturității și la toate examenele care vor urma!

 

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Anna-Maria Stamate

email:Responsabildate@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).