BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

De Ziua Europei, copiii instituționalizați au participat la acțiunea: ,,Suntem români, trăim împreună!”

Joi, 9 mai, copiii instituționalizați în Centrul de Primire în Regim de Urgență ,,Sf. Maria”, din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, au marcat Ziua Europei, prin acțiunea cu tema: ,,Suntem români, trăim împreună!”

   Activitatea a avut ca scop cultivarea unor atitudini conștiente și responsabile de viitori cetățeni europeni. Astfel, copiii au înțeles că Europa este locul unde se pot împrieteni, este visul frumos, puntea speranței, care unește inimi pline de bucurie și dragoste. Pe parcursul acțiunii, copiii au cunoscut semnificația zilei de 9 mai, simbolurile Uniunii Europene, menționând și identificând steagurile fiecărei țări membre.

 

   După o călătorie imaginară prin Europa, copiii au realizat desene care au exprimat, prin culoare, sentimentul de apartenență a României, la marea familie europeană.

La finalul acțiunii, a fost organizată, în curtea centrului, o expoziție cu lucrările copiilor.

 

 

 

 

 

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).