BIGTheme.net • Free Website Templates - Downlaod Full Themes
Text Size

Tinerii din sistemul de protecție al D.G.A.S.P.C. Călărași au participat la ,,Bursa Generală a Locurilor de Muncă”


Romania 2019

     

Vineri, 12 aprilie 2019, Serviciul de Dezvoltare a Deprinderilor de Viață Independentă (S.D.D.V.I.), din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, a participat cu un număr de 11 tineri, care au o măsură de protecție specială, la ,,Bursa Generală a Locurilor de Muncă”. Deoarece o parte dintre tineri se apropie de finalizarea studiilor, este important ca aceștia să fie informați, să cunoască posibilitățile de inserție profesională sau de protecție socială, precum și modul cum se realizează aceste lucruri.

   În scopul formării acestora de a lua decizii și de a-și rezolva problemele legate de găsirea unui loc de muncă, tinerii au fost însoțiți de către educatori și asistentul social, pentru dezvoltarea unor abilități și cunoștințe, care le vor permite ca, atunci când se vor afla în contexte similare, să știe cum să acționeze singuri.

   Acțiunea a mai vizat și informarea tinerilor asupra locurilor de muncă disponibile pe piața muncii, interacțiunea cu agenții economici, posibilitatea de a completa anumite formulare specifice (chestionar solicitant), contactul cu angajați ai A.J.O.F.M. Călărași.

Compartiment Relații cu Publicul

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).