Prima zi de primăvară, întâmpinată cu mărțișoare manuale, de copiii instituționalizați în cadrul DGASPC Călărași

Copiii instituționalizați la Centrele SERA, ,,Sf. Ștefan Perișoru” și Complexul de Servicii Făurei s-au pregătit de venirea primăverii realizând manual, cu dăruire și bucurie, mărțișoare și felicitări.

     Vineri, 1 martie, tinerii din cadrul centrului SERA le vor face o bucurie beneficiarelor Căminului de Bătrâni din Ciocănești, cărora le vor oferi mărțișoarele lucrate, cu atenție și îndemânare, special pentru a le însenina ziua acestor doamne încercate de viață, surpriza fiind completată de un tort mărțisor, pentru a marca prima zi a primăverii.
   Copiii din cadrul Centrului Perișoru au realizat o expoziție de mărțișoare, găzduită de Consiliul Județean Călărași, care s-a bucurat de succes, atât președintele Vasile Iliuță, cât și consilierii județeni achiziționând mărțișoarele realizate cu multă îndemânare de copii.

Perisoru_1.jpg Perisoru_2.jpg Perisoru_3.jpg

     Și la Complexul de Servicii Făurei, copiii au confecționat mărțișoare, realizate în tehnica quilling, lor alăturându-li-se și preotul Costin Avram, colaborator al centrelor aflate în subordinea D.G.A.S.P.C. Călărași.

Faurei_3.jpg Faurei_m_1.jpg faurei_m_2.jpg

   La începutul primei luni de primăvară, denumită și mărțișor, cei mari și mici, din cadrul D.G.A.S.P.C. Călărași, vă transmit gândul lor bun și urarea: ,,O primăvară frumoasă, plină de satisfacții personale și profesionale! La mulți ani, tuturor doamnelor și domnișoarelor!”

Compartiment Relații cu Publicul

 

 

Regulament (UE) nr.679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatia acestor date si de abrograre a Directivei 95/46/CE.

Responsabilul cu protectia datelor :

Maria Popescu

email:dpo@dgaspc-cl.ro

Telefon:0734.002.949

Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

"Cookie"-urile au rolul de a facilita accesul si livrarea serviciilor folosite de utilizator de internet, precum personalizarea anumitor setari (limba, tara, preturi afisate in moneda nationala).